Kuhinjski sudoperi koji se prilagođavaju vašem stilu

Sve Franke sudopere karakterizira funkcionalnost, dizajn i jednostavnost čišćenja.
Svaki detalj se uzima u obzir, a zahvaljujući jednostavnoj ugradnji savršeno se uklapaju u svaku kuhinju čineći radne prostore praktičnim i učinkovitim.

Izbor materijala za vaš sudoper

Otkrijte koji materijal vam najbolje odgovara za sudoper iz snova.

Nehrđajući čelik

Sudoper od nehrđajućeg čelika može izdržati sve temperature, iznimno je higijenski i bezvremenske estetike. Zahvaljujući prisutnosti kroma, nehrđajući 
čelik ne dobiva mrlje, ne korodira niti hrđa tako lako 
kao obični čelik, ali se ne može smatrati otpornim na 
koroziju u svim uvjetima uporabe. Posebna mat završna obrada osigurava dodatnu razinu otpornosti na ogrebotine i time ovim proizvodima daje trajnu 
eleganciju i visoku funkcionalnost.

Granit / Fragranit

Fragranit je bezvremenski i boja nikada neće izblijedjeti. Podnosi toplinu i spriječava širenje bakterija. Dostupan je u nizu stilova i boja koje odgovaraju vašem ukusu. Proizvodi se od kvarca, jednog od najtvrđih materijala poznatih čovjeku. Na površinu ne utječu temperature do 280°C. Također, Fragranit je otporan na udarce i toplinske udare, a čak ni noževi neće izgrebati površinu.

Tectonite

Tectonite predstavlja ogroman napredak u sintetičkom materijalu. Otporan je na toplinu do 300°C, lagan je i mnogo otporniji na udarce od sličnih materijala. Zahvaljujući premazanoj površini, vaš Tectonite sudoper zaštićen je od tvrdokornih mrlja i bakterija. Zahvaljujući svojoj UV zaštiti, ne blijedi. Čak i godinama kasnije, vaš sudoper će i dalje biti iste boje kao na dan kada je ugrađen.

Keramika

Prirodno u službi estetike. Keramika je prirodni materijal koji se koristi stoljećima, posebno u okruženju sa visokim zahtjevima, dokazane higijene i čistoće, čija je karakteristika izuzetna robusnost, u usporedbi s konvencionalnim keramičkim sudoperima. Rezovi ili udarci ne ostavljaju traga. Površina Fracerama je u potpunosti bez spojeva, izuzetno glatka i stoga vrlo jednostavna za čišćenje. Idealan izbor za one koji cijene izvanrednost.

Poravnana/
Poluporavnana ugradnja

Purističko i moderno rješenje. Poravnana i poluporavnana ugradnja te Fast Fix sustav za pričvršćivanje omogućuju Franke kuhinjskim sudoperima da se savršeno prilagode vašoj radnoj ploči i dizajnu vaše kuhinje. Rub slim top je debljine 1mm.

Ugradnja pod radnu ploču

Elegantno rješenje. Ugradnja sudopera pod radnu ploču povećava iskoristivu radnu površinu i bitno olakšava rad u kuhinji, kao i njeno čišćenje.

Standardna ugradnja

Klasično rješenje. Kod standardne ugradnje rub je izbočen, te daje sudoperu dodatnu stabilnost. Sudoper je fiksiran u otvoru radne ploče, koja može biti izrađena od bilo kojeg materijala. Rub standard je debljine 6mm.

Detalji koji čine razliku

Integrirani odvod

Patentirani Franke integrirani odvod ne montira se naknadno, nego je utisnut u samom sudoperu, čineći cjelinu bez prekida i utora. Integrirani odvod sprječava razvoj mikroba i nakupljanje nečistoća. Tamni rubovi na brtvenom prstenu su konstantne smetnje kod standardnih odvoda. Integrirani odvod, koji nema niti utora niti brtveni prsten, može se lako očistiti.

Skriveni preljevnik

Franke nudi skriveni perimetralni preljevnik na odabranim modelima sudopera. Prljavština se nakuplja na konvencionalnim preljevnicima. Franke je ovu kritičnu točku pretvorio u dizajnerski detalj: perimetralni poklopac skriva pogled na preljev. Ravan i minimalistički dizajn poklopca savršeno se uklapa u moderne sudopere. Poklopac je vrlo lako ukloniti. Na taj način omogućen je lagan pristup zbog čišćenja preljevnika.

“Push-Pull” daljinski upravljač

Suvremeni sudoper karakteriziraju sofi sticirani detalji koji olakšavaju rad u kuhinji. Osim praktične osnovne opreme, postoji i ekskluzivni dodatni pribor, koji sudoper pretvara u višenamjensku radnu površinu. Vrhunac je inovativni Franke „PUSH-PULL“ daljinski upravljač za otvaranje/zatvaranje odvodnog ventila. Inteligentan sistem: veći komfor, manje posla.

Prilagođeni dodatni pribor

Pretvorite svoj sudoper u prekrasan radni prostor uz prilagođene daske za rezanje, rešetke za sudoper i cjedila. Franke kuhinjski dodaci su dobro osmišljeni i oduševljavaju svojom visokokvalitetnom funkcionalnošću. U takvom savršeno funkcionalnom radnom okruženju, priprema, posluživanje, pa čak i naknadno čišćenje postaju čisti užitak.

Pronađite savršen sudoper za svoju kuhinju

UBG 610-78

UBG 610-78

Način ugradnje: standardna
Dimenzije: 780x500 mm
Materijal i boja: fragranit, kameno siva

UBG 610-78

BWX 120-41-27

BWX 120-41-27

Način ugradnje: ugradnja ispod radne ploče
Dimenzije: 820x520 mm
Materijal i boja: inox

BWX 120-41-27

S2D 611-78 XL

S2D 611-78 XL

Način ugradnje: standardna
Dimenzije: 780x500 mm
Materijal i boja: tectonite, cafe creme

S2D 611-78 XL