Preskočite na sadržaj

Liebherr BLUPerformance

Nova dimenzija svježine

Slider_handle_open_LiebherrVisokokvalitetni materijali, preciznost u izradi do najsitnijih detalja, jednostavnost korištenja pomoću preciznog elektroničkog upravljanja na dodir, osnovne su odlike BluPerformance palete uređaja. Kompaktna integracija rashladnog sustava u dno hladnjaka uz preciznu elektroniku omogućava još veću energetsku učinkovitost, povećava korisni prostor u hladnjaku i poboljšava ergonomičnost zamrzivačkog dijela. BioFresh i BioCool jamče dugotrajnu svježinu namirnica.

Pomoću nove opcionalne SmartDevice tehnologije moguće je umrežavanje uređaja što korisniku pruža još veću sigurnost kroz mogućnost udaljenog upravljanja i nadzora rada uređaja.

Inovativna tehnologija hladnjaka

Kod BluPerformance uređaja, rashladni sustav kompaktno je integriran u dno hladnjaka, smanjujući time bučnost i povećavajući korisni prostor. Maksimalne performanse ostvarene su uz istodobno povećanje neto zapremine te smanjenje potrošnje električne energije.

  1. Utičnica za naponski kabel
  2. Zidni odbojnik za zaštitu zida i električnog priključka
  3. Kompresor sa promjenjivom brzinom (VCC)
  4. Ventilator sa prigušenjem zvuka
  5. Kondenzator
  6. Posuda za kondenzat

Elegantan dizajn

Elegantan i bezvremenski dizajn Liebherr hladnjaka i zamrzivača ispunjava i nadilazi najviše estetske norme.

Posvećenost detaljima posebno vidljiva je kod završne obrade nehrđajućeg čelika, izbora visokokalitetnih materijala, sve do stilskih dodataka u interijeru. Posebno želimo istaknuti GlassLine interijer koji u potpunosti otkriva zajedništvo dizajna i funkcionalnosti.
Svaki odabrani dizajn harmonično se uklapa u moderne kuhinje i životni prostor.

Multifunkcionalna Touch elektronika

Slider_Touch_Display_LiebherrKod BluPerformance uređaja sa touch elektronikom sve funkcije je lako podesiti jednostavnim dodirirvanjem zaslona.

7” kolor zaslon visoke rezolucije, ugrađen u vrata, jednostavan je za korištenje te omogućava individualne postavke. Unaprijed programirane funkcije kao “EnergySaver”, “MaxPerformance”, “Party” ili “Holiday” olakšavaju odabir optimalnog načina čuvanja namirnica. Upozoravaju koliko dugo određene namirnice mogu ostati svježe u pojedinim zonama pohrane te pružaju informaciju o količini vitamina i minerala u namirnicama.

2,4″ zaslon osjetljiv na dodir

2,4” TFT zaslon visoke rezolucije, osjetljiv na dodir, integriran je u dovratnik i čitljiv je iz svakog kuta. Omogućava precizno podešavanje temperature hladnjaka i zamrzivača.

Pomoću nove opcionalne SmartDevice tehnologije moguće je umrežavanje uređaja, što korisniku pruža još veću sigurnost kroz mogućnost udaljenog upravljanja i nadzora rada uređaja. Kod Comfort opreme, ovaj zaslon je monokromatski, dok je kod Premium opreme zaslon u koloru.

Podesive GlassLine police

Elegantne GlassLine police su jednostavne, čvrste i otporne na grebanje. Izrađene su od satiniranog sigurnosnog stakla. Harmonična cjelina s hladnjakom ostvarena je rubnikom od nehrđajućeg čelika.

PowerCooling

Slider_Active_charcoal_filter_LiebherrVisokoučinkoviti sustav hlađenja prisilnom cirkulacijom zraka – PowerCooling – osigurava brzo hlađenje svježe pohranjenih namirnica i ravnomjernu temperaturu hlađenja u cijelom prostoru. U ventilator je integriran i filter sa aktivnim ugljenom koji zadržava mirise i jamči čist zrak u hladnjaku.

Besprijekorno osvjetljenje

LED osvjetljenje stražnje stjenke integrirano je uz stražnji rub najniže police hladnjaka. Energetski učinkovita i dugovječna LED rasvjeta optimalno osvjetljava stražnju stjenku hladnjaka, a time i cijelu unutrašnjost, od dna do vrha, tvoreći sa stropnom rasvjetom homogen, prvorazredni rasvjetni koncept.

LED osvjetljenje stražnje stjenke

Slider_BioFresh_light_LiebherrKod hladnjaka s BioFresh opremom LED osvjetljenje stražnje stjenke integrirano je uz stražnji rub najniže police hladnjaka. Gornje LED osvjetljenje ugrađeno je u strop hladnjaka.
Energetski učinkovita i dugovječna LED rasvjeta optimalno osvjetljava stražnju stjenku hladnjaka, a time i cijelu unutrašnjost, od dna do vrha tvoreći sa stropnom rasvjetom homogen, prvorazredni rasvjetni koncept.

Prilikom otvaranja vrata, rasvjeta se postepeno pojačava.

Dugotrajna svježina ima novo ime: BioFresh

BioFresh jamči savršene klimatske uvjete za super dugu svježinu. Pri temperaturi malo iznad 0°C i uz idealnu vlažnost zraka, voće, povrće, meso i riba zadržavaju svoje zdrave vitamine i minerale kao i sebi svojstvenu aromu te svojevrstan izgled i do tri puta duže nego u običnom hladnjaku. BioFresh-tehnologija nudi rok čuvanja po mjeri: DrySafe s niskom vlagom zraka je idealan za čuvanje mesa, ribe i mliječnih proizvoda. Voće i povrće idealno se čuvaju u HydroSafe-u sa visokom količinom vlage.

Za voće i povrće: BioCool-Box

Slider_soft_telescopic_LiebherrBioCool-Box, omogućuje regulaciju vlage u posebnom pretincu, uz standardne temperature hladnjaka.
Na taj način hrana duže zadržava svježinu. Pretinac pruža dobar pregled pohranjenih namirnica. Izvlačenje je iznimno lako zahvaljujući kotačićima.

NoFrost / energetska učinkovitost

NoFrost uređaji jamče dugotrajnu svježinu zamrznutih namirnica. Pomoću kruženja hladnog zraka namirnice se zamrzavaju, a vlaga se odvodi van uređaja. Zamrzivač se ne ledi, a namirnice sporije dozrijevaju.

BluPerformance zamrzivači opremljeni su visokoučinkovitim kompresorima s novodizajniranim, preciznim tipkama, što ih svrstava u ultra-energetski učinkovite. Kompaktna integracija rashladnog sustava u dno zamrzivača uz preciznu elektroniku omogućava još veću energetsku učinkovitost i povećava korisni prostor u zamrzivaču.

Indikator statusa

Indikator statusa rada BluPerformance uređaja diskretno je ugrađen u vrata i nudi brz uvid u status rada zamrzivača i kada su vrata zatvorena. Plavo svijetlo znači da uređaj ispravno radi. U suprotnom, uključuje se crvena lampica i aktivira se zvučno upozorenje.

VarioSpace pretinci

Potpuno zavoreni FrostSafe pretinci sprečavaju istjecanje hladnog zraka prilikom otvaranja vrata, što je znatna ušteda energije. Pretinci BluPerformance zamrzivača lako se izvlače zahvaljujući kotačićima.

Sve horizontalne pregrade i pretinci mogu se lako ukloniti. Na taj način cijeli unutrašnji prostor može poslužiti kao VarioSpace za zamrzavanje velikih proizvoda.

Politika kolačića

Gemma.hr koristi kolačiće (engl. cookies). Nastavkom korištenja stranica slažete se s upotrebom kolačića.

Saznajte više