Preskočite na sadržaj

Proslavili smo 30 godina!

Odlična atmosfera povodom obilježavanja čak 30. godina postojanja na tržištu, vladala je u Boćarskom domu na Prisavlju. Događaju su prisustvovali svi važni partneri tvrtke, a svi brojni gosti su se odlično zabavili uz pjesme sve popularnijeg pjevača Matije Cveka te uvijek zabavnih Soul Fingersa.

Imalo se što i slaviti s obzirom da smo u svojih 30 godina postojanja izrasli u respektabilnog lidera u sektoru kućanskih i profesionalnih aparata. Svoje dugogodišnje partnerstvo uspješno njegujemo i razvijamo s renomiranim premium brendovima kao što su; Faber, Franke, Liebherr, i Dry Ager, koji su postali imperativ kad je riječ o lijepom, inovativnom i kvalitetnom odabiru. Također, svoj status lidera na tržištu pokazali smo i uspješnom suradnjom s najvećim proizvođačem bijele tehnike na svijetu, tvrtkom Midea. Svojoj obitelji odnedavno smo pripojili i Smeg uređaje za profesionalnu upotrebu.

Dodatan veliki razlog za slavlje također je obilježavanje 25 godina uspješne suradnje s talijanskom tvrtkom Faber, svjetskim liderom u proizvodnji kuhinjskih napa kao i uspješnih 15 godina suradnje s njemačko-švicarskom tvrtkom Liebherr – pionirom u tehnologiji rashlade i renomiranim proizvođačem hladnjaka i zamrzivača za kućanstvo i profesionalnu uporabu. Kao obol dugogodišnjem uspješnom partnerstvu tvrtka Faber je, jednu od svojh napa nazvala – Gemma. Zahvaljujući poslovnoj suradnji s Gemmom B&D ovaj poznati proizvođač kuhinjskih napa prisutan je i na tržištu Mađarske, Bosne i Hercegovine te Crne Gore.

Direktor Gemme B&D g. Davor Jurčić ponosan je na činjenicu da je od njenog osnutka davne 1992. godine sve do danas, postala renomirano i prepoznatljivo ime, ne odstupajući od svoje vizije, a to je odgovorno poslovanje u svakom smislu nudeći klijentima samo najbolje proizvode, kao i brigu te podršku svojim kupcima.

-Danas slavimo 30 godina postojanja i uspješnog poslovanja na tržištu, a razlog za slavlje su također  i uspješna dugogodišnja partnerstva s tvrtkama koje zastupamo u cijeloj regiji. Ponosni smo jer smo uspjeli prebroditi i najteža vremena i ostati uspješni na tržištu. Na tome sam izrazito zahvalan svim svojim suradnicima i zaposlenicima bez kojih ovaj uspjeh ne bi bio moguć – istaknuo je direktor Davor Jurčić, u izrazito energičnoj i pozitivnoj atmosferi Boćarskog doma.

Politika kolačića

Gemma.hr koristi kolačiće (engl. cookies). Nastavkom korištenja stranica slažete se s upotrebom kolačića.

Saznajte više