Preskočite na sadržaj

Posjetili smo sajam IFA 2018

Pod motom “Novo razmišljanje”, Liebherr je predstavio inovativne ideje i proizvode koji pokrivaju više od 1.850 m2 na Međunarodnom sajmu potrošačke elektronike u Berlinu od 31. kolovoza do 5. rujna 2018. godine. Monolith, MyStyle, digitalizacija i prilagodba su ključne riječi.

Monolith je srce svake kuhinje

Liebherr je prvi put predstavio u Njemačkoj novu monolitnu generaciju na sajmu IFA 2018 pod motom “Novo razmišljanje – redefiniranje hlađenja”. Sa svojim gigantskim dimenzijama (213,4 cm), Monolith označava početak nove ere u svijetu hlađenja i zamrzavanja. Na primjer, hladnjaci (širine 61 cm ili 76 cm) mogu se kombinirati prema potrebi s jednim od dva zamrzivača (širine 46 cm ili 61 cm). Osim toga, ovo svemirsko čudo je opremljeno velikim ladicama – u zamrzivaču i u odjeljku za hladnjak.

Vrhunac nove serije Monolith zasigurno je njegov složeni dizajn. Visokokvalitetni materijali kao što su nehrđajući čelik i aluminij u unutrašnjosti, ali i mogućnost integracije kuhinjskih ploča vrata (na primjer za dizajnerske kuhinje) čine Monolith srcem kuhinje.

Dugotrajna svježina

Liebherr je predstavio rješenja BioFresh za svaku potrebu.

Na sajmu, Liebherr je predstavio modele BioFresh za pohranu hrane na nešto više od 0 ° C, kao i ribu i plodove mora, gdje se temperatura može hladiti do  -2 ° C ako je potrebno. To znači da se rast bakterija smanjuje do 50%, a vrijeme skladištenja se produžuje za 30 – 100% ovisno o vrsti ribe. Uz pomoć spojenog aparata s prostranim odjeljkom za hlađenje i zamrzavanje, kao i tri ladice BioFresh,  Liebherr je otkrio idealan aparat za one koji trebaju dovoljno prostora i za kupovinu velikih razmjera.

Individualna rješenja

Na ovom području, Liebherr je predstavio kombinirane hladnjake i zamrzivače na sajmu IFA 2018. Oni se mogu sastaviti po osobnim željama kako bi se stvorio pojedinačni centar svježine s različitim klimatskim zonama. Ovisno o veličini kuhinje, postoje beskrajne kombinacije mogućnosti. Modularna SBS rješenja omogućuju stvaranje kreativne kuhinje i mogu se kombinirati i uz jedno i drugo. U IFA-i, Liebherr je predstavio sedam mogućnosti za sastavljanje pojedinačnog centra za svježinu.

 

Prilagođeni proizvodi potpuno su u trendu. Pod motom “Novo razmišljanje – za vaš individualni životni stil”, Liebherr nudi jedinstvenu priliku za dizajniranje hladnjaka upravo onako kako ste ih zamislili s MyStyleom. Aparati mogu biti dizajnirani online putem konfiguratora. Možete odabrati iz bezbroj boja i uzoraka. Širok raspon različitih rasvjetnih rješenja i inačica vrata znače da se na unutrašnjosti uređaja MyStyle mogu uvesti i atraktivni elementi.

Jedinstven dizajn tvrtke Liebherr

Najnoviji aparat iz serije umjetnosti “PaintingArt” kombinira umjetnost s užitkom. Premium izgled s apstraktnom površinom nudi prostor gledatelju za inspiraciju i ideje. Aparat PaintingArt ne samo da impresionira izvana nego i iznutra, zahvaljujući klasi energetske učinkovitosti A +++, NoFrost i DuoCooling. Nadalje, Liebherr će prikazati tri najnovije ColourLine boje Neon Orange, Kiwi Green i Frozen Blue, kao i drugu kombinaciju hladnjaka i zamrzivača od nehrđajućeg čelika.

 

Politika kolačića

Gemma.hr koristi kolačiće (engl. cookies). Nastavkom korištenja stranica slažete se s upotrebom kolačića.

Saznajte više