Preskočite na sadržaj

Obilježavanje 20 godina suradnje s tvrtkom Faber

lauba_20god_faber_gemma_1

Povodom obilježavanja 20 godina suradnje tvrtke Gemma B&D s tvrtkom Faber, svjetskim liderom u proizvodnji kuhinjskih napa, u Laubi je održan event na kojem je predstavljeno nekoliko modela napa iz kolekcije Faber, s naglaskom na funkcionalnosti, inovativnu tehnologiju i dizajn visoke kvalitete, pri čemu je poseban naglasak stavljen na unikatne modele ručne završne obrade i posebno dizajniranog finiša. Ovom generacijom napa, s najvišom razinom funkcionalnosti, ambijentalnog osvjetljenja i upravljanja zrakom, Faber stvara kretanje u kuhinji.

U popodnevnim satima organizirani su stručna prezentacija i panel s arhitektima, kao jednom od užih interesnih skupina tog svjetski poznatog brenda, koji je svoju prvu napu na tržište lansirao još davne 1955. i otada ostao prepoznat kao lider u toj industrijskoj grani.

Obilježavanju proslave prisustvovali su, osim domaćih i inozemnih partnera, Riccardo Remedi, generalni direktor Fabera i Paula Petrisan, regionalna menadžerica za istočnu Europu. Vrijedi istaknuti da je tvrtka Faber, nadahnuta dosadašnjom uspješnom suradnjom s tvrtkom Gemma B&D, jednu od svojh napa nazvala – Gemma. Zahvaljujući poslovnoj suradnji proizvođač kuhinjskih napa Faber prisutan je i na tržištu Mađarske, Bosne i Hercegovine te Crne Gore, a u skorom planu je predviđeno i širenje kroz zastupstvo i prodaju brenda Faber i na nova vanjska tržišta.

Za lagano zagrijavanje, za naše goste pripremili smo show cooking vođen kuharskim dvojcem: poznatim chefom Robertom Slogarom i pjevačem Lukom Nižetićem. Za goste smo pripremili mala iznenađenja kao što su ples na svili i u kasnijim satima ples na šipkama, a cijelu večer pa sve do sitnih jutarnjih sati, goste je zabavljao bend uživo.

Kako bi cijeli događaj dobio dodatni smisao, pokrenuta je akcija za pomoć djeci koja odrastaju u skrbi SOS Dječjeg sela Hrvatska. Povodom toga direktor Gemme Davor Jurčić izjavio je da je tom akcijom pokrenuta suradnja između Udruge SOS Dječje selo Hrvatska i tvrtke Gemma. Iz SOS Dječjeg sela Hrvatska poručuju da im je iznimno drago što je tvrtka Gemma B&D prepoznala rad njihove Udruge te uz pomoć tvrtke Faber i ostalih partnera, odlučila pomoći djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

Politika kolačića

Gemma.hr koristi kolačiće (engl. cookies). Nastavkom korištenja stranica slažete se s upotrebom kolačića.

Saznajte više