Preskočite na sadržaj

Ekskluzivni Faberov sustav filtracije zraka

Napu nije uvijek moguće postaviti za rad u ekstrakscijskom modu. Odvod može biti preuzak ili ga uopće nema, može biti predaleko od mjesta predviđenog za napu itd. Nadalje, sve je veći broj niskoenergetskih domova u kojima odnos ulaza i izlaza zraka mora biti uravnotežen. Pogotovo zimi kada je nedopustivo da se topao zrak izbacuje iz prostorije. Tada je neophodna filtracijska napa. Svjestan ovih potreba, Faber je razvio visokoučinkovit sustav filtriranja HFH koji zadovoljava i najzahtjevnije načine instalacije i potreba korisnika.

HFHHFH (HFH – High Filtering System) je ekskluzivni Faberov sustav filtracije zraka ugljenim filterima. U usporedbi sa tradicionalnim ugljenim filterima, cilindrični filteri posjeduju veću filtracijsku površinu, manje ometaju protok zraka. Čestice mirisa u dužem su kontaktu sa aktivnim ugljenom u fileru i lakše ostaju u njemu.

Osim oblika i materijal filtera predsatavlja ekskluzivan koncept. Filter se sastoji od dvije ploče sa različitom koncentracijom i različitom poroznošću aktivnog ugljena. Prva ploča skuplja veće čestice i olakšava zadatak drugoj ploči koja zadržava sitnije čestice. Održavanje je izuzetno jednostavo. Radi svog cilindričnog oblika, filter se lako vadi nape i potom se pere u perilici posuđa. HFH je visokoučinkovit, ekskluzivni Faberov sustav filtriranja zraka aktivnim ugljenom koji je u skladu sa standardnim filtriranjem poboljšava uklanjanje mirisa (95%), osigurava visoke performanse nape, jednostavan je za održavanje i smanjuje buku za 3dB(A).

Faber tehnologije_2014_Page_11_Image_0156Cilindrični oblik povećava površinu. Unutra se nalaze dva sloja “nanosorb“ filtrirajućeg materijala.

1sloj od 1cm poliuretanske pjene ispunjene granulama aktivnog ugljena (dodatno povećanje površine)

1 sloj od 6mm poliuretanske pjene ispunjene pločicama aktivnog ugljena

 

HFH – Način rada
hfh način radaGlavne prednosti:
  • Visoka učinkovitost filtriranja: 95%
  • Dugotrajna učinkovitost: vrijeme zasićenja filtera je produženo zahvaljujući visokom udjelu aktivnog ugljena
  • Filter je periv do 5 puta uz ograničeno smanjenje performansi
  • Jednostavno održavanje u samo tri korakaodrzavanje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Politika kolačića

Gemma.hr koristi kolačiće (engl. cookies). Nastavkom korištenja stranica slažete se s upotrebom kolačića.

Saznajte više