Preskočite na sadržaj

10 dobrih razloga za kupnju Liebherr proizvoda

1. Iskustvo koje osvaja

Kao stručnjak za dizajn i implementaciju novih tehnologija u hladnjake izamrzivače, Liebherr već preko 50 godina nudi nova i uvjerljiva rješenja i proizvode. Povjerenje naših klijenata je naše svakodnevno ohrabrenje. Naši kupci se uvijek iznova vraćaju provjerenoj kvaliteti i pouzdanosti naših uređaja.

2. Kvaliteta proizvoda na najvišoj razini

Za pouzdanost naših proizvoda jamči izbor isključivo visokokvalitetnih materijala i komponenti u proizvodnji. Već u proizvodno-razvojnom procesu, svaki uređaj je nekoliko puta testiran po pitanju kvalitete i funkcionalnosti. Konstantna evolucija opreme, kao i optimizacije svih komponenata uz posebnu pozornost na detalje i završnu obradu jamči već poslovičnu Liebherr kvalitetu u kojoj ćete uživati dugi niz godina.

3. Klasičan dizajn

Sinergija visokokvalitetnih materijala i klasičnih oblika stvara hladnjakei zamrzivače koji dostižu najviše standarde dizajna. Kombinacija kvalitetnog nehrđajućeg čelika, sa preciznim elektronskim kontrolama i elegantnom linijom stakla osigurava bezvremensku eleganciju za mnogo godina.

4. Ekološka svijest

ActiveGreen ideja počinje već u samom dizajnu hladnjaka i zamrzivača. Stoga Liebherr koristi visokokvalitetne komponente za dug i siguran rad i optimalnu učinkovitost uređaja. Svi plastični dijelovi su od reciklirajućih materijala. Također, u proizvodnom procesu posebna pažnja je stavljena na učinkovito korištenje resursa. Primjerice, vrućina tijekom proizvodnje uređaja vraća se kao energija za zagrijavanje proizvodnog prostora.

5. Izrazita štedljivost

Uz korištenje moderne elektronike u kombinaciji sa visoko učinkovitim Liebherr rashladnim sustavom, u svim kategorijama proizvoda postigli smo vrhunsku energetsku učinkovitost u razredima A++ i A+++. Liebherr uređaji u novom A+++ energetskom razredu predstavljaju novu dimenziju energetske učinkovitosti.

6. BioFresh

BioFresh garantira savršenu klimu za super-dugu svježinu namirnica. Na temperaturi malo iznad 0°C uz idealnu vlažnost moguće je održati voće i povrće, meso, ribu i mliječne proizvode sa svim zdravim sastojcima, kao i mirisom i izgledom, do tri puta dulje nego u konvencionalnom hladnjaku.

7. NoFrost – profesionalna kvaliteta hlađenja

Nema više odmrzavanja – za sigurnu dugotrajnu svježinu u ponudi su NoFrost – Liebherr rashladni uređaji izvedeni u kvaliteti profesionalnih gastro hladnjaka. Smrznuta hrana hladi se kruženjem zraka i vlaga se odvodi iz uređaja. To onemogućuje sakupljanje leda u vašem zamrzivaču i sprječava dozrijevanje i propadanje namirnica.

8. Savršena klima za svako vino

Vitrine za hlađenje i čuvanje vina pružaju idealne uvjete za mirno dozrijevanje vina kako bi razvila svoje savršenstvo i punoću okusa. Višezonske vitrine omogućuju optimalnu temperaturu za uživanje u više vrsta vina u istom hladnjaku.

9. Izvrsnost

Vrhunski produkt dizajn i kvalitetu iznova potvrđuju nezavisne institucije. Tako je Liebherru sklopu Plus X nagrade izabran za “najinovativniji brand 2007”. Liebherr uređaji su redoviti dobitnici ugledni h “Red Dot” nagrada, uključujući i nagradu “Best of the Best” za model CBNes 6256. Također, često pobjeđujemo u Stiftung Warentest ocjenjivanju, a posljednji su bili modeli GNP 3666, GTP 2356, CBNPes 3956 i KTP 1750. Najaktualnija je “iF” nagrada za dizajn u 2011 godini koju su dobili CBNes 6256 i
KBgw/gb 3864.

10. Najširi izbor

Bilo da se radi o samostojećim, ugradbenim ili stolnim hladnjacima, zamrzivačima ili o kombinacijama imamo asortiman od preko 200 uređaja koji će zasigurno zadovoljiti svačiji ukus i potrebe.

Politika kolačića

Gemma.hr koristi kolačiće (engl. cookies). Nastavkom korištenja stranica slažete se s upotrebom kolačića.

Saznajte više