Preskočite na sadržaj

Savršen izbor za ljubitelje vina

Bez obzira radi li se o proizvodnji, skladištenju ili kušanju vina – sve se vrti oko prave temperature i Liebherr ima pravi odgovor za to !

Vinidor paleta Winevinidor

Vinidor paleta u jednom uređaju optimalno povezuje prednosti vitrina za hlađenje vina i vitrina za temperiranje vina. Ova paleta, ovisno o veličini uređaja, nudi dva ili tri odjeljka za vino u kojima se temperatura može neovisno i točno podesiti. U istom se uređaju istovremeno mogu čuvati bijelo i crno vino te šampanjac na optimalnoj temperaturi za uživanje. Čak i kod dugotrajnog čuvanja većih količina, ovi uređaji nude optimalne postavke temperature. Uređaji s dva odjeljka se mogu u svakom odjeljku podesiti točno na temperaturu između 5°C i 20°C.

 

vinidor_upravljanjeModerno elektroničko upravljanje jamči točno zadržavanje odabrane temperature u pojedinim tempreturnim zonama. Digitalni pokazivač temperature točno prikazuje namještene vrijednosti. Upravljanje je jednostavno i praktično. Jasan raspored funkcijskih tipki čini rukovanje udobnim i praktičnim.

 

 

vinidor_aktivniugljen

Budući da mirisi u okolini kod dugog čuvanja loše utječe na vino, dovod svježeg zraka putem lako zamjenjivog filtra s aktivnim ugljenom osigurava optimalnu kvalitetu zraka. Svaka vitrina za vino ima vlastiti filtar s aktivnim ugljenom.

 

 

 

vinidor_softsystemBitna prednost ovih vitrina je SoftSystem – meko zatvaranje vrata. Radi snažnih šarki sa integriranim sustavom mekog zatvaranja, vrata nije moguće zalupiti čime se sprjevačavaju vibracije koje nepovoljno utječu na vina, a zatvaraju se sama pri kutu od 45°.

 

 

 

vinidor_stakloVrata u liniji Vinidor vitrina za vino imaju bezvremenski, eleganti dizajn. Poseban detalj je masivna ručka sa integriranim sustavom otvaranja. Obojeno izolacijsko staklo jamči optimalnu zaštitu od ultraljubičastog zračenja.

 

 

 

vinidor_drvenepoliceStabilne drvene police na izvlačenje osiguravaju dobar pregled i lak pristup bocama. Sustav označavanja kvačicama omogućuje brzi i uredni pregled zaliha vina. U kvačice fleksibilno pričvršćene na letvicu možete umetnuti kartice za pisanje.vinidor_drvenepolice2

Boce se također mogu predstaviti u uspravnom položaju na izvlačivoj polici. Zahvaljujući praktičnom načinu izvlačenja, ova polica je idealna za serviranje vina u čašu iz otvorenih boca.

 

vinidor_LEDSvi uređaji Vinidor imaju inovativni koncept LED osvjetljenja. U svakoj temeperaturnoj zoni postoji LED osvijetljenje koje je integrirano u strop spremnika ili izolacijsku ploču. Zbog minimalnog razvoj topline LED lampica vina možete dulje vrijeme predstavljati  tako  da budu osvjetljene.

 

 

Vinothek paleta Wine

Jednosezonski i višesezonski vinski hladnjaci  su dio Vinothek palete.

Jednosezonski vinski hladnjacijednosezonska_vinothek

Hladnjaci za spremanje vina stvaraju uvjete slične onima u vinskim podrumima. Konstantna temperatura unutrašnjosti jednaka je u svim djelovima hladnjaka i može biti podešana između +5°C i +20°C, ovisno o potrebi. Ovi hladnjaci su idealni za dugotrajno čuvanje i sazrijevanje vina. Također se mogu koristiti za čuvanje većih količna vina na temperaturi za serviranje.

Višesezonski  vinski hladnjacivinothek_visesezonski

Vinski hladnjaci Vinothek sa više temperaturnih zona posebno su pogodni za skladištenje  različitih vrsta vina na njihovim odgovarajućim temperaturama za serviranje. Ovi uređaji sadrže posebne komponente koje održavaju temperaturu. Primjerice, u gornjoj zoni, crno vino se može skladištiti na +18°C, a bijelo vino ili šampanjac u donjoj zoni na temperaturi od 5°C.

 

Humidor Cigar

ZKes453-20_sd

Pomoću precizne elektronske kontrole moguće je podesiti temperaturu između 16°C i 20°C. Također možete podesiti vlažnost koja po potrebi može varirati između 68% i 75%, a to se postiže integriranim spremnikom za vodu u koju se doda litra destilirane vode. Vizualno upozorenje obaviještava na vrijeme da potrebno dopuniti vodu, a alarm vrata i temperature upozorava ako su vrata ostala otvorena. Sa modelom dolaze i dvije prezentacijske kutije različitih veličina koje služe za pohranu cigara. Kutije su izrađene od španjolske cedrovine i lako se mogu izvaditi. Za savršenu prezentaciju vaših cigara i duhana, Humidor ima ugrađenu i prigušivu LED rasvjetu u vratima.

 

GrandCru paleta Wine

WKEes553-20_001_gd

Vitrine  za pohranu vina nude uvjete slične onima u vinskom podrumu. U cijeloj unutrašnjosti održava se konstantno ista temperatura, koju je moguće podesiti između +5°C i +20°C. Ovaj model također ima vrlo visoke performanse kao što je precizno elektroničko upravljanje, unutarnje osvjetljenje koje može biti stalno uključeno jer razvija jako malo topline, filter s aktivnim ugljenom – skrbi o kvaliteti zraka unutar uređaja, tonirano izo staklo te police na teleskopskim šinama koje se izuzetno lako izvlače.

 

 

 

 

Politika kolačića

Gemma.hr koristi kolačiće (engl. cookies). Nastavkom korištenja stranica slažete se s upotrebom kolačića.

Saznajte više