Preskočite na sadržaj

Oprema i izgled Liebherr rashladne ponude

Liebherr u svojoj ponudi ima širok asortiman opreme koja dolazi u rashladnom asortimanu i najnovije završne obrade čelika i stakla !

Upravljanje i izgled Liebherr hladnjaka

SmartSteel

smartsteel_optGotovo svi modeli sa vratima od nehrđajućeg čelika opremljeni su SmartSteel površinom. SmartSteel značajno umanjuje otiske ruku i slična zaprljanja. Zahvaljujući visokoj završnoj obradi izuzetno je jednostavan za čišćenje i otporan na ogrebotine.

 

 

 

BlackSteel

blacksteel_optBlackSteel je vizualno vrlo privlačan i neobičan način obrade nehrđajućeg čelika koji privlači poglede. U kombinaciji sa visokokvalitetnom SmartSteel završnom obradom, ovaj novi materijal daje uređajima CBNPbs 3756 i CNPbs 4013, hi-tech izgled, a istodobno i bezvremensku eleganciju. Transverzalno poliranje dodatno pojačava vizualni efekt i čini BlackSteel hladnjake vrhuncem svake kuhinje.

 

Glass Edition

glass_edition_opt

Uređaji iz serije Glass Edition dolaze sa staklenom frontom vrata u ledeno bijeloj kombinaciji ili elegantnoj crnoj izvedbi. Za savršeno isticanje staklene fronte kao i za integraciju kuhinje bez ručkica, ovi hladnjaci su opremljeni bočnim rukohvatom po cijeloj visini vrata. Staklo je otporno na ogrebotine i izuzetno se lako čisti.

 

CoolVison

CoolVision iz Liebherra. Kamen škriljac kojeg je priroda oblikovala tisućama godina svojocool_vision_optm harmoničnom sintezom stvara dojam mira i spokoja. Tekstura škriljca je posebna i jedinstvena

PremiumPlus elektronika

premium_plus_elektronika_optElektronički LCD na vratima oduševljava svojim inovativnim dizajnom, preglednim izbornikom i SoftTouch konceptom uporabe. Omogućava veću udobnost s inovativnim dizajnom, jasnim izbornikom osjetljivim na dodir. S tehničke strane gledano ova elektronika se ističe s dodatnim funkcijama elektroničke kontrole. Preporuka je da se prati upute o skladištenju hrane te  o funkcijama praćenja i kontrole vanjskih uređaja (HomeDialog)

 

 

Premium elektronika

premium_elektronika

Elegantno i točno MagicEye upravljanje s inovativnim SoftTouch konceptom uporabe jamči precizno održavanje odabrane temperature. Laganim dodirom SoftTouch kontrole možete lako i brzo podesiti sve funkcije.

 

MagicEye

Elegantno i precizno MagicEye upravljanje sa inovatmagic_eye_optivnim i
praktičnim upravljanjem na dodir jamči točno pridržavanje odabranih temperatura u rashladnom dijelu i dijelu za zamrzavanje. Laganim dodirom upravljačke površine jednostavno i praktično upravljate svim funkcijama.

 

 

 

SuperFrost automatika

superfrost

SuperFrost automatika čini zamrzavanje posebno ugodnim. Ona brzo snižava temperaturu i tako pribavlja rezervnu hladnoću zamrzavanje uz zaštitu vitamina. Čim je završen postupak zamrzavanja, SuperFrost automatika vraća na normalan pogon i time doprinosi uštedi električne energije.

 

 

 

Unutrašnjost i oprema Liebherr rashlade

Politika kolačića

Gemma.hr koristi kolačiće (engl. cookies). Nastavkom korištenja stranica slažete se s upotrebom kolačića.

Saznajte više