Preskočite na sadržaj

LED rasvjeta

Faber se uvijek trudi pokriti sve aspekte dobrobiti za korisnika raVelo LEDdi čega je proizveo novi koncept LED rasvjete – Velo LEDlight. Ova rasvjeta pruža ugodno prirodno osvijetljenje (4100°K) i vjerno predstavlja boje osvjetljenih objekata. Spot Velo LEDlight dizajnom se savršeno integrira u samu napu uz prednosti intenzivne rasvjete. Velo LEDlight dizajnirana je tako da optimizira distribuciju svjetla u prostoriji i da postigne ispravan stupanj vidljivosti na cijloj radnoj površini, a sve to uz minimalnu potrošnju električne energije od samo 3W.

LEDUdobnost i praktičnost uvijek su na prvom mjestu. Svojom LEDlight tehnologijom, Faber nastoji u potpunosti iskoristiti sve prednosti LED rasvjete. Ledlight omogućuje ravnomjernu distribuciju svjetla na cijeloj radnoj površini. Svjetlo je ugodnog, opuštajućeg intenziteta (4100°K) uz potrošnju energije od samo 3 W.

 

Regulativa za rasvjetu u kuhinjskim napama daleko je oštrija od one za ambijentalnu rasvjetu. LED rasvjetna tijela koja se ugrađuju u kuhinjskenape moraju biti daleko kvalitetnija i otpornija od onih koja se koriste za osvjetljenje prostorija. Razlog za to su uvijeti koji vladaju ispod nape – visoke temperature, izuzetno visoka vlažnost.

Ostale prednosti su:

  • Vrlo mala potrošnja električne energije
  • Izvrsna difuzija svjetla i disipacija topline
  • Različitost mogućih oblika radi lakšeg uklapanja u koncepte nape
  • Dulji rok trajanja
  • Hladna na dodir
Usporedba specifikacija LED rasvjete za nape i za ambijentalni ugođaj

tablica

Kupnjom “zelene nape” (brushless motor i LED rasvjeta) umjesto “standardne” (klasični motor i halogena rasvjeta) smanjujete emisiju CO² za 288kg godišnje, što je jednako kao da ste u godinu dana vozili 1747 km manje.

usteda_energije

 

Politika kolačića

Gemma.hr koristi kolačiće (engl. cookies). Nastavkom korištenja stranica slažete se s upotrebom kolačića.

Saznajte više