Preskočite na sadržaj

BioFresh tehnologija za kvalitetniji život

Za dobro zdravlje prehrambeni stručnjaci preporučuju jednostavan recept – zdravu prehranu. Priroda nudi kompletan spektar vitalnih sastojaka – životnu snagu direktno s tanjura. Pri tome je naročito važno čuvanje namirnica.

 

BioFreshSamo na ispravnoj temperaturi i idealnoj vlažnosti namirnice duže zadržavaju svoju prehrambenu vrijednost i svježi okus. BioFresh hladnjaci jamče savršenu klimu za iznimno dugu svježinu. Pri temperaturi malo iznad 0°C te pri idealnoj količini vlage, voće, povrće, meso i riba zadržavaju svoje zdrave vitamine i minerale kao i sebi svojstvenu aromu te svojevrstan izgled i do tri puta duže nego u običnom hladnjaku.
Kreativno kuhanje sa obitelji i prijateljima je novi trend u modernim kuhinjama. Danas uživamo u zdravim obrocima koji su lako dostupni kao i BioFresh_novosvježa hrana koja pruža sve potrebne vitamine, minerale i ostale hranjive tvari potrebne našem organizmu. Svježa nam hrana daje energiju, jača imunološki sustav i metabolizam te nam pomaže u dobrom raspoloženju. Svježe kupljeni proizvodi su naravno i više hranjivi u samoj pripremi. Stoga je važno ne samo kupovati svježe namirnice nego ih i savršeno pohranjivanjivati u kućanstvu.

Budući da nije sva hrana jednaka, tako i uvijeti za njeno čuvanje, skladištenje i održavanje vlažnosti moraju biti različiti ovisno o kojoj se hrani radi. Liebherr je pronašao rješenje te razvio BioFresh tehnologiju sa više temperaturnih zona koje omogućuju da hrana ostaje puno dulje svježe nego u tradicionalnim hladnjacima.

Biofresh odjeljci se mogu koristiti kao HydroSafe ili DrySafe podešavanjem kontrole vlažnosti.

DrySafe zona u BioFresh pretincu sa niskom vlagom zraka je idealan za čuvanje mesa, ribe i mlječnih proizvoda, koje mora biti zapakirano na način da zrak nema pristupa. iska vlažnost zraka uz temperaturu iznad smrzavanja idealne su za spremanje mliječnih proizvoda. Biofresh-DrySafe stalno održava ovu klimu. Savjet: Izvadite sir iz hladnjaka dva sata prije konzumacije da bi se razvio njegov puni okus pri sobnoj temperaturi. Meso i riba zadržavaju delikatan okus i privlačan izgled mnogo dulje kada se čuvaju na niskoj vlazi i na temperaturi malo iznad 0°C. Meso i riba bi trebali ostati omotani kada su spremljeni u DrySafeu.

Voće i povrće se idealno čuvaju u HydroSafe-u sa visokom količinom vlage. Precizna elektronika održava temperaturu na malo iznad 0°C, kako bi se spriječila ledena glazura na hrani.

Još primjera hrane koja dulje zadržava svježinu u BioFresh hladnjacima:

Politika kolačića

Gemma.hr koristi kolačiće (engl. cookies). Nastavkom korištenja stranica slažete se s upotrebom kolačića.

Saznajte više