Preskočite na sadržaj

BioFreshPlus tehnologija

BioFreshPlus

BioFreshPlusNovi BioFreshPlus s odvojenom elektronikom nudi još veću fleksibilnost za pojedinačno držanje zaliha. Na taj način možete u BioFresh pretincima podešavati temperaturu na način koji će odgovarati namirnici koja se nalazi u samom pretincu.

Idealna temperatura za skladištenje ribe i plodova mora je na točki smrzavanja. BioFresh omogućuje da riba ostane dulje svježa na toj temperaturi. Za istinske ljubitelje ribe nova BioFresh Plus tehnologija pruža veću fleksibilnost i kontrolu za idealno skladištenje hrane. Sa svojom neovisnom elektronikom sustav je moguće u gornjem odjeljku podesiti na -2°C i i uz DrySafe postavku čini idealno okruženje za čuvanje ribe i morskih plodova duže svježijim.

BioFresh Plus omogućuje tropskom voću osjetljivom na temperaturu zadržati svježinu iznimnom dugi period. Ono se pohranjuje u savršenim uvjetima na +6°C uz visoku vlagu u gornjoj podesivoj ladici što znači da tropsko voće zadržava vitamine, miris i privlačan izgled znatno dulje nego u konvencionalnom hladnjaku.

biofresh2Svježi, zdravi proizvodi pružaju tijelu sve što je potrebno za vitalnost, izdržljivost i osjećaj sveukupnog blagostanja. Voće i povrće sa svojim visokim sadržajem vitamina mogu biti ključan doprinost zdravoj prehrani. Pravilno i uravnoteženo konzumiranje voća i povrća doprinose zdravijem načinu života sa svojim specifičnim sastavom.

Biofresh-Plus tehnologija pruža veću fleksibilnost i kontrolu za idealne uvjete čuvanja hrane. Sa svojim neovisnim elektroničkim sustavom kontrole temperatura u gornjem odjeljku može se podesiti od -2°C (ribe), do + 6°C (egzotično voće). Pohranjeno na pravoj temperaturi i uz idealnu vlažnost, hrana u Biofresh-Plus odjeljaka zadržava zdrave vitamine, miris i privlačan izgled znatno duži nego u konvencionalnoj hladnjacima.

Politika kolačića

Gemma.hr koristi kolačiće (engl. cookies). Nastavkom korištenja stranica slažete se s upotrebom kolačića.

Saznajte više