Franke Sanitarni Sistemi

Sanitarni Sistemi

Franke Sanitarni Sistemi koncentriraju se na inteligentno opremanje sanitarnih objekata u (polu-) javnim i komercijalnim objektima. Za naše klijente dizajniramo ono što je nekoć bilo nemoguće, a zatim ga u praksi provodimo na inovativan način. Zajedno razvijamo estetski atraktivna i cjelovita rješenja. Cijeli asortiman možete pogledati u katalogu Franke Sanitarni Sistemi 2018/2019.

 

Umivaonici od nehrđajućeg čelika

ANIMA SINGLE WASHBASIN

ANMX500 – KOD: 2000056724

Umivaonik za osobe s invaliditetom za zidnu montažu, od nehrđajućeg čelika, završni saten površine, debljina materijala 1,2 mm, bešavna zavarena okrugla posuda s promjerom 350 mm, pravokutni oblik, šipka od 75 mm, bez prelijevanja, bešavni zavareni otpad s odvodnom cijevi od 32 mm, odvod centrirane, predgotovljene nosače za pričvršćivanje, za ugradnju u udubljenu spojnicu – zamka nije uključena, montaža je u skladu s EN 31, omogućena je pristupačna mogućnost montaže, uklj. vijci i klinovi od nehrđajućeg čelika.

Kliknite za više informacija… 

 

 

RONDO SINGLE WASHBASIN

BRC390SF – KOD: 2000056785

Pojedinačni umivaonik za zidnu ugradnju, od nehrđajućeg čelika, površina s obje strane izrađena od satena, debljina materijala 1,25 mm, bešavna zavarena posuda s promjerom 385 mm, zaobljeni rubovi s prelijevanjem, s 120 mm probnim vodom i uklj. Bušenje bušaće rupice od 35 mm, ploča s perforiranom pločom od 215 mm, uklj. 5/4 “kit za prelijevanje s utikačem otpada, uključujući vijke i klinove, poklopac trap može biti isporučen po izboru.

Kliknite za više informacija…

 

 

 

Mineralni granitni umivaonici

QUADRO DOUBLE WASHBASIN

ANMW420 – KOD: 2000090012

QUADRO dvostruki umivaonik, izrađen od MIRANIT mineralnog materijala vezanog smolom s glatkom površinom bez pora (otporna na temperaturu do 80 ° C). S dvije bešavne, pravokutne zdjele, bez prelijevanja. Integrirana stražnja ploča s integriranim nosačima i rupe za pričvršćivanje. Stražnji oblikovani rub. Trobojna pregača. Uključeni su materijal za ugradnju (vijci i klinovi).
Alpska bijela boja. Dimenzije umivaonika 1400 x 60 x 530 (W x H x D), dimenzije posude 580 x 40/90 x 360 (W x H x D).

Kliknite za više informacija…

 

 

 

Slavine za umivaonike

F5S SAMO-ZATVARAJUČA SLAVINA

F5SV1001 – KOD: 2030036165

F5S samostalno zatvarajuće slavine DN 15 za sanitarne prostore. FRAMIC samokompaktni uložak, hidraulički upravljan, bez održavanja i bez stagnacije, tehnologijom keramičke ploče, samokretanjem, neovisno o tlaku zbog srednje odvojenog dizajna. Stepless prilagodba trajanja protoka. Za spajanje na prethodno umiješanu vruću vodu ili hladnu vodu preko crijeva uključujući brtvu za sito. Metalna konstrukcija, visoko polirani kromiran mjed. Protuprovalni aerator, SLIM dizajn, s integriranim regulatorom protoka 5,0 l / min.

Kliknite za više informacija…

 

 

 

F5E-MIX ELEKTRONSKI SUSTAV SLAVINA

F5EM1001 – KOD: 2030027923

F5E-Mix stupa za miješanje DN 15 za sanitarnu opremu, optoelektronika. Za spajanje na vruću i hladnu vodu preko crijeva s integriranim povratnim odvodom i cjediljkama. Upravljačka elektronika, spremnik solenoidnog ventila, 6 V litijska baterija (CR-P2) i senzor u metalnom kućištu, visoko polirani kromirani premaz. Temperaturna ručica s podesivim, zaustavnim zaustavljanjem, kao i sklop za pretvorbu za skriveno miješanje. Protuprovalni aerator, dizajn SLIM, s integriranim regulatorom protoka 5,0 l / min. Isperavanje higijene aktivne vode 24 sata nakon zadnje aktivacije, isključivanje sigurnosti uz neprekidno odrašavanje i spremanje statističkih podataka. Uz opciju za parametriranje i komunikaciju putem opcionalnog dvosmjernog daljinskog upravljača.

Kliknite za više informacija…

 

 

F5L-MIX SINGLE-LEVER PILLAR MJEŠALICA

F5LM1001 – KOD: 2030029884

F5L-Mix miješalica s jednim polom kao mješalica stupa DN 15 za sanitarnu opremu. Spremnik s keramičkim disk tehnologijom i termostatska zaštita od skaliranja, trajno postavljen na 41 ° C i sa sigurnosnim isključenjem u slučaju kvara hladne vode. S mehanizmom za dodatnu higijensku jedinicu za automatski higijenski ispiranje i programski upravljanu termičku dezinfekciju. Za priključak na vruću vodu i hladnu vodu preko crijeva, uključuje cjedila. Metalna konstrukcija, visoko polirani kromiran mjed. Protuprovalni ventilator, SLIM dizajn, s integriranim regulatorom protoka 5 l / min, projekcijom 100 mm.

Kliknite za više informacija…

 

 

 

F3E-MIX ELECTRONIC PILLAR MIXER

F3EM1001 – KOD: 2030033388

Mješalica F3E-Mix stupa DN 15 za sanitarnu opremu, optoelektronika. Za spajanje na vruću i hladnu vodu preko crijeva s integriranim povratnim odvodom i cjediljkama. Upravljačka elektronika, uložak solenoidnog ventila i senzor u metalnom kućištu, visoko polirani kromiran mjed, s polugom temperature i podesivim, temperaturnim zaustavnim okretanjem. Aparat s integriranim regulatorom protoka 6,0 l / min. Isperavanje higijene aktivne vode 24 sata nakon posljednje aktivacije, isključivanje sigurnosti uz kontinuiranu refleksiju i uštedu statističkih podataka. Uz opciju za parametriranje i komunikaciju putem opcionalnog dvosmjernog daljinskog upravljača. S odjeljkom za bateriju s 6 V litijskom baterijom (CR-P2) za ugradnju ispod umivaonika.

Kliknite za više informacija…

 

 

Sušilo za ruke

EXOS. ELEKTRIČNO SUŠILO ZA RUKE

EXOS220X – KOD: 2030027981

Ručni sušilica za zidnu ugradnju, nehrđajući čelik s satenskom završnom obradom i InoxPlus površinsko usavršavanje za smanjenje tragova prstiju i boljih osobina čišćenja (jednostavno čišćenje), debljina materijala 1,2 mm, beskontaktni optoelektronički senzor za neometan rad, podesivo temperatura vrućeg zraka, raspon senzora koji se može podesiti od 10 do 25 cm, zaštita od kontinuiranog rada s automatskim isključivanjem nakon 60 sekundi, brzinu zračnog podesivosti, kabel i utikač nisu uključeni.

Kliknite za više informacija…

 

 

 

Pisoari i toaleti

 

 

CAMPUS TOILET BOWL

CMPX592 – KOD: 2000100133

Zavjesa za WC, od nehrđajućeg čelika, završnog sloja površine, debljine materijala 1,6 mm, ispiranje certificiranim prema EN 997, zakrivljeni rub za ispiranje s min. Kapacitet punjenja od 4 litre, s vodoravnim “P” odvodnim trakom od 100 mm promjera, pritisnuta površina sjedala sužena prema sredini, svi su zakrivljeni rubovi, pričvršćeni uz pomoć ugradbene ploče, sukladni s EN 33, uključuje sigurnosne vijke. Odobreno 4 litrenje EN 997.

Kliknite za više informacija…

 

 

 

 

CAMPUS URINAL

CMPX538 – KOD: 2000071872

Pojedinačni pisoar za zidnu montažu, nehrđajući čelik, završni saten površine, debljina materijala 1,2 mm, ovalna posuda, skriveni vodoravni izlaz prema zidu, montaža i učvršćivanje u skladu s EN 80, skriveni vijci, uključeni zamka DN 50, uključeni montažni nosač i kupolasti otpad.

Kliknite za više informacija…

 

 

 

 

Glavni katalog proizvoda Franke Water Systems

Franke Water Systems je vodeći svjetski proizvođač inteligentnih rješenja za kupaonice u javnom, polu-javnom i komercijalnom sektoru. Pogledajte naš najnoviji katalog proizvoda gdje možete pronaći informacije o svim Franke proizvodima.

Preuzmite Katalog

Politika kolačića

Gemma.hr koristi kolačiće (engl. cookies). Nastavkom korištenja stranica slažete se s upotrebom kolačića.

Saznajte više